Hlavní obsah
Článek

Finalista druhé Česko Slovenské SuperStar Matej Piňák (25), o kterém během soutěže vyšlo najevo, že je adoptovaný, sice vypadá jako neviňátko, opak ale bude pravdou! Redakci Super.cz se ozval muž, který tvrdí, že byl svědkem Piňákova řádění v domu kněžek lásky, kde si užíval, i když neměl ani korunu!

"Stalo se to asi před třemi týdny. Piňák přišel do podniku hodně rozjetý, ale alkoholem to nebylo. Objednal si holku, vyspal se s ní, pak ale řekl, že nemá peníze. Nakonec musel zastavit notebook, aby měl na zaplacení," řekl nám muž z největšího pražského bordelu v pražských Holešovicích.

Piňák reagoval překvapeně. "To si mě asi spletl. Vždycky bych měl komu říci, kdybych neměl dostatek peněz," dušuje si Piňák, že je v tom nevinně. Zpěváka však podle našich informací poznala i samotná kněžka lásky, která mladíka "obsluhovala".

Matej ale může být v klidu. Pokud by si do podniku podobně pochybné pověsti zašel až za pár týdnů, nikdo už si na něj nevzpomene a bude si moci užívat prakticky anonymně. Sláva účastníků podobných pěveckých soutěží má totiž opravdu jepičí život...

Reklama

Další články

Načítám