Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Super.cz mu podal pomocnou ruku, loni ho upozornil na pořádný škraloup na jeho pověsti solventního občana, když dlužil za zdravotní pojištění, teď ale musí řešit další malér a zbytečně se připravuje o další peníze! Naše redakce loni v srpnu varovala bývalého idola dívčích srdcí Sagvana Tofiho (59) před docela velkým dluhem ve výši 175 tisíc, které po něm vymáhal exekutor. A sotva jeden dluh umořil, už aby vydělával na další. A zase jde o řachu!

„Z veřejně dostupných zdrojů vyplývá, že v současné době tento povinný čelí jedné exekuci. Podle Centrální evidence exekucí ji nařídil Obvodní soud pro Prahu 4 v červenci 2013. Dlužná částka činí bez úroků a příslušenství 101 026 Kč,“ řekla Super.cz mluvčí exekutorů Petra Báčová.

A právě příslušenství může činit dalších pár desítek tisíc korun. Sagvan samozřejmě, stejně jako loni, o ničem neví. Už tehdy ale přiznal, že s penězi to neumí. „Jsem v tomhle hroznej bordelář,“ uznal.

Nicméně už loni svůj závazek slíbil zaplatit a také se mu to podařilo. Pro někoho by to byla likvidační částka, pro Sagvana ale nešlo o žádné velké peníze. Uhradit plánuje i nový dluh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám