Hlavní obsah
Článek

Super.cz mu podal pomocnou ruku, loni ho upozornil na pořádný škraloup na jeho pověsti solventního občana, když dlužil za zdravotní pojištění, teď ale musí řešit další malér a zbytečně se připravuje o další peníze! Naše redakce loni v srpnu varovala bývalého idola dívčích srdcí Sagvana Tofiho (59) před docela velkým dluhem ve výši 175 tisíc, které po něm vymáhal exekutor. A sotva jeden dluh umořil, už aby vydělával na další. A zase jde o řachu!

„Z veřejně dostupných zdrojů vyplývá, že v současné době tento povinný čelí jedné exekuci. Podle Centrální evidence exekucí ji nařídil Obvodní soud pro Prahu 4 v červenci 2013. Dlužná částka činí bez úroků a příslušenství 101 026 Kč,“ řekla Super.cz mluvčí exekutorů Petra Báčová.

A právě příslušenství může činit dalších pár desítek tisíc korun. Sagvan samozřejmě, stejně jako loni, o ničem neví. Už tehdy ale přiznal, že s penězi to neumí. „Jsem v tomhle hroznej bordelář,“ uznal.

Nicméně už loni svůj závazek slíbil zaplatit a také se mu to podařilo. Pro někoho by to byla likvidační částka, pro Sagvana ale nešlo o žádné velké peníze. Uhradit plánuje i nový dluh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám