Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Veřejně deklaruje doživotní lásku k Ivetě Bartošové (†48), ale dveře v domě jeho exmanželky Dariny Nové (66) si každý den podávají nejrůznější ženštiny! Právě bývalá žena Josefa Rychtáře (65) po dlouhé době prolomila hradbu mlčení. Ohradila se proti tomu, že by snad došlo mezi ní a vdovcem k usmíření. „Ani náhodou!“ tvrdí razantně o muži, jehož nazývá profesionálním komediantem.

„Když se tento člověk bez ostychu po vyhazovu z Uhříněvsi napakoval do mého domova, tak mi bylo jasné, že bez určitého respektování pravidel, co se budou muset stanovit, to nepůjde. Žádné soužití, shoda nebo smíření se s tímto stavem. Tady má sice částečku majetku, ale ne domov. Upřímně, tady nemá co dělat a udělám vše, aby odtud odešel. Ale zákonným způsobem,“ napsala na svou sociální síť s tím, že si sice chtěla s exmanželem sednout a probrat, za jakých podmínek by mohli dýchat dočasně stejný vzduch, prý s ním ale není žádná domluva.

„A jeho chlastací večírky? Každý den, proti mé vůli, a pokud dotáhne své děvenky (v Říčanech si podávají dveře Macurova ex Vlaďka Šuleková, bývalá prostitutka Jana Podlešáková nebo údajná nová milenka Bára, která dokonce noc před stěhováním Rychtáře z Uhříněvsi spala ve vile Bartošové), tak je fofrem lifruji za vrata. Nedovolím, aby to, co se dělo v domě paní Bartošové po její smrti, pokračovalo i tady. To zažil i televizní štáb, který pan Rychtář pozval do mého bydliště, mého domova, mého teritoria,“ pokračuje Nová.

Ta sice prý už pár alkoholických dýchánků Josefa Rychtáře navštívila, prý ale ne proto, aby si poklábosila, nýbrž z důvodu, aby dala účastníkům najevo, že si jejich přítomnost na pozemku nepřeje. „Hájím si své a trvám na jakési dohodě, kterou jsme před časem domluvili. Ta zněla, že žádní cizí tady nemají co dělat,“ uvedla.

„S hulvátem a opilcem si nejde sednout a rozumně a bez emocí probrat situaci. Rozhodně ve skrytu duše, jak mi někteří podsouvají, netoužím po tom, že se k sobě vrátíme. To je navždy uzavřená kapitola a čas nejde vzít zpátky. Některé věci mu nikdy neodpustím. Šlo by se jen domluvit na určitých pravidlech, jak by to mělo probíhat, když už mu přijde morální v Říčanech bydlet. K žádnému smíření však nedošlo a nikdy nedojde,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám