Hlavní obsah
Článek

Sebestřednost Kanyeho Westa (46) začíná nabírat obřích rozměrů a hraničit s totální zabedněností. Na svém pátečním koncertě v Sydney přerušil v polovině píseň Good Life a vyzval všechny v publiku, aby se zvedli ze židlí a začali tančit, nebo nebude pokračovat. Svou pozornost přitom zaměřil na hendikepované, kteří za neuposlechnutí rozkazu doplatili trapným momentem před celou arénou.

„Nemůžu zpívat tuhle píseň, nemůžu dělat tuhle show, dokud nebudou všichni stát. Jestli máte nějaký hendikep, dostanete speciální místo. Uvidím vás, pokud se nepostavíte. Věřte mi, jsem v tom v tom fakt dobrej,“ hecoval West publikum. Lidé se zvedli a mnozí začali bučet, načež rapper zaregistroval na tribuně sedící dívku, která svůj hendikep musela prokázat zvednutím protézy nad hlavu. „Okay, ty jsi v pohodě,“ povolil jí Kanye sedět.

Následně ale zbystřil ještě mladíka, který se nepostavil: „Tohle je nejdéle, co jsem kdy musel čekat. To je neuvěřitelné,“ rozčiloval se zpěvák i přesto, že lidé ze sektoru gestikulovali, že je onen fanoušek na vozíku. West ale na místo ještě vyslal svého bodyguarda Pascala Duviera, aby se přesvědčil, zda je to pravda. Když vše potvrdil, samozvaný Ježíš (po jeho posledním albu Yeezus) ještě před všemi musel zahlásit: „Je na vozíku? Dobře,“ a hit bez omluvy začal zpívat od začátku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám