Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelingu se Kateřina Průšová věnuje stále méně a její hlavní obživou je produkční činnost. K tomu si ale nejkrásnější Češka roku 2002 přibrala nový koníček, začala se věnovat masážím.

„Vždycky jsem se masírování věnovala amatérsky, teď jsem se svoje hobby rozhodla postavit na vyšší úroveň a už tři týdny si dělám masérský kurz," překvapila nás informací Kateřina na přehlídce Dolce & Gabbana pořádané v rámci Unique Fashion Weeku.

„Přihlásila jsem se do školy a jsem studentka. Od rána do večera trávím čas ve škole, kde se učíme anatomii, svaly v těle a všechno k tomu potřebné," říká Kačka, která se po měsíci studia a absolvování praktické, písemné a ústní zkoušky stane profi masérkou.

Neznamená to, že by si z masírování Průšová udělala živnost. „Asi si neotevřu salon Káča masáže s.r.o.. Chci to umět dobře a do budoucna masírovat rodiče, přítele, kamarády," vysvětluje Miss ČR 2002, která to s masážemi myslí opravdu vážně. Už si dokonce objednala lehátko a každý den, když dorazí ze školy, tak masíruje svého přítele Michala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám