Hlavní obsah
Článek

Znají se přes osmnáct let a většinu času je dělil oceán. Petra Němcová (44) a Karolína Bosáková si ale vždy udržovaly pevné přátelské pouto a v posledních letech spolu spolupracují, spojily síly a pořádají módní akce Prague Fashion Night a Unique Fashion Week, jehož další roční v pondělí odstartoval.

„Spolupracujeme spolu, abychom se viděly častěji. Tu spolupráci si užívám," nechala se slyšet Karolína před samotným vypuknutím módní show modelů Emilio Pucci a Bulgari.

Petra a Karolína jsou zvyklé na to, že se vídají vždy jen pár dní či hodin a se společně stráveným časem musí velmi dobře hospodařit. Nyní to ale vypadá, že na sebe budou mít konečně dostatek času.

Supermodelka totiž pozvala svou kamarádku s dcerou Evelin (4), synem Albertem (1,5) a partnerem Tomášem Fílou, aby je v zimě navštívili v jejím domově na Haiti. Do Karibiku se modelka před několika měsíci přestěhovala za svým partnerem Laurentem Lamothem (41).

„Zvažujeme, že pojedeme do Thajska jako každý rok, ale naskytla se možnost, že bychom jeli na Haiti," nechala se slyšet Bosáková a jedním dechem dodala: „Ještě jsme se nedohodli na detailech, ale když už bychom jeli, tak to bude taková plnohodnotná dovolená minimálně na čtrnáct dní, protože pojedeme s dětmi."

Reklama

Další články

Načítám