Hlavní obsah
Článek

Jan Kraus (70) patří mezi ty osobnosti, které diváci buď milují nebo nenávidí. A břitký moderátor znovu ukázal, proč tomu tak je. Internetovou kritiku na svou hlavu považuje za stoku. Odmítá, že je arogantní a po jarním napadení fotografa vzkazuje novinářům, že se s nimi odteď bude často prát! "Vlastně jsem teď, jak jsem počochnil toho fotografa, našel recept, který hodlám uplatňovat. Tady nic nevysoudíte. Dostal jsem za fotografa tisíc korun pokutu. To je za babku. Příště si už užiju za pět tisíc. Takže dejte si na mě bacha!" varuje všechny, kteří by ho kdy chtěli rozčílit.

Jan Kraus byl hostem talkshow Jana Dědka na serveru Muvi a celý pořad naprosto ovládl. "Je to tu takové sešlé, ale je to jako doma," řekl v narážce na svou primáckou Show Jana Krause, když si prohlédl chátrající modrou sedačku, která prý pouštěla barvu. Svoji kvalitu proti výkonu moderátora přirovnal ke skokům na lyžích proti klouzání se na rybníku a pak reagoval na časté zmínky o své aroganci.

"Moje arogance je můj ksicht. Vypadám arogantně a jsem za to pánubohu vděčný. Je to taková ochranná karosérie na mou něžnou duši. Stejně tak mám arogantní partnerku Ivanku, která vypadá jako vysoká semetrika. Je to taky tak křehká a něžná duše, že může být jenom se mnou. Arogantní přijdu každému, kdo je bez sebevědomí. Sebevědomí lidé říkají: co je to za Budulínka?" prohlásil Kraus s lehkou dávkou ironie a hosty, kteří do jeho show odmítají přijít právě kvůli jeho údajnému arogantnímu chování, označil za lháře, kteří se bojí a dobře vědí proč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám