Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) rozhodně není vzornou pacientkou, která by poslechla radu lékaře, že se má šetřit. Tři dny poté, co jí voperovali implantáty do ňader, vyrazila na vystoupení. A to dokonce dvě hodiny od Prahy. "Je pravda, že jsem cítila každý výmol," svěřila nám Míša, která dokonce odmítá i prášky proti bolesti.

"Já po nich hrozně řádím, nemůžu si vzít ani prášky na uklidnění do letadla, a to se létání hrozně bojím. Je lepší, že bolest cítím," vysvětlila Nosková. Ta spolu s kamarádkou Eliškou Ochmanovou zpívala s jedním z finalistů na soutěži Muž roku, a dokonce si na svoje vystoupení chtěla sundat pás, který je součástí stahovací podprsenky, která se po operaci musí nosit minimálně šest týdnů, aby se nová ňadra správně usadila.

Teprve když jsme ji důrazně upozornili, že pokud to udělá, může mít z hezkých trojek nesouměrné cosi, nechala si to vymluvit a šaty si oblékla přes tento, v jejím stavu nutný, kousek prádla. Nevypadalo to sice zrovna elegantně, ale to bylo v jejím stavu to nejmenší.

„Jinak ale odpočívám. Nastěhovala jsem se k rodičům, s dcerkou Eliškou se netahám, maminka mne obskakuje, a dokonce, když už jsem se pěkně usadila na polohovací křeslo a začala mi být zima na nohy, navlékla mi ponožky, jako když jsem byla malá,“ ubezpečila nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám