Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V kontroverzní reality show na sebe Zdenička Soušková strhla pozornost vylepšenými ňadry. O ty naštěstí nepřišla, ale na ulici byste ji nepoznali. A to kvůli účesu.

Po krátké televizní kariéře se Zdenička uchytila jako kadeřnice a je vidět, že se rozhodně nebojí experimentování. Už během vysílání reality show si vlasy zkrátila a následně si je nechala uměle prodloužit. Teď ovšem zatoužila po výraznější změně a její vlasy skončily na podlaze. A aby toho nebylo málo, účastnice VyVolených si dopřála i peroxidový přeliv.

S novým účesem působí Zdenička přísnějším dojmem, což ještě umocnila brýlemi s výraznými obroučkami. Kamarádi jí teď přezdívají „Kudláková“ podle psycholožky z komediální série Byl jednou jeden polda, ale hvězda VyVolených si z toho nic nedělá, protože nemá ráda stereotyp.

„Chtěla jsem změnu na prázdniny. V létě ráda střídám účesy i barvy a pokaždé můžu být jinou osobností,“ řekla nám Zdenička, která si už v minulosti krátký blond účes vyzkoušela, takže u ní prý nejde o žádnou novinku.

Líbí se vám Zdenička v novém účesu?
Ne, dlouhé tmavé vlasy byly lepší
71,7 %
Ano, nový účes jí sluší
28,3 %
Celkem hlasovalo 7486 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám