Hlavní obsah
Článek

Když se člověku poštěstí být dívka, k tomu navíc krásná, a kromě toho se ještě stát dnes už docela respektovanou zpěvačkou, přináší to nejen radosti, ale i problémy. A má-li takový člověk dokonalou kopii v podobě dvojčete, na průšvih je dvojnásobně zaděláno. Své by o tom mohly vyprávět luxusní kočky Twiins ze Slovenska.

Kromě úspěchu totiž zažívají i problémy s neodbytnými fanoušky. „Jeden byl hodně dotěrný. Chodil k nám domů a nemohly jsme ho dostat pryč ani z ulice. Když jsme nebyly doma, sousedé nám pak říkali, že se procházel u nás po zahradě. Nebo za námi jezdil do školy,“ vypráví Daniela.

Muž psal dvojčátkům zamilované dopisy. „Nejdřív je posílal mně, pak, když jsem měla partnera, začal psát Veronice. Po mém rozchodu s partnerem se zase soustředil na mě. A tak to šlo pořád dokola. Byl přitom asi dvakrát tak starý jako my,“ dodala slečna.

Nyní už je ale od maniaka naštěstí pokoj. Daniela randí s jistým Rakušanem, i Veronika je zadaná. Teď mají obě spíš příjemné starosti, když řeší svůj nový zaláskovaný videoklip Sagapo, který nedávno točily v Chorvatsku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám