Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chris Martin rozhodně netroškaří. Po manželce Gwyneth Paltrow, která byla léta považována za jednu z nejkrásnějších hereček v Hollywoodu, přesedlal na výrazně mladší ročník, který pro změnu v žebříčcích krásy boduje nyní - Jennifer Lawrence. Navíc obě hollywoodské ikony jsou zároveň držitelkami Oscara, přičemž druhá zmiňovaná jej získala za Terapii láskou už ve svých dvaadvaceti. Herečky od sebe navíc dělí nezanedbatelných sedmnáct let. Sedmatřicetiletý frontman kapely Coldplay zkrátka ví, jak své ex, která údajně dala impuls k rozchodu jako první, uštědřit políček...

Nová hvězdná dvojice spolu podle E! News chodí jen krátce, zato románek televizi potvrdilo více zdrojů. Dohromady se prý dali po hereččině posledním rozchodu s hercem Nicholasem Houltem (24), s nímž se v průběhu posledních tří let rozešla už několikrát.

Lawrence se minulý měsíc účastnila afterpárty po koncertě Coldplay v londýnské Royal Albert Hall. Martin ji následně doprovázel už na několik akcí. Navzdory mediální šuškandě se ani jeden z nich k rojícím se spekulacím o jejich vztahu nevyjádřili.

Reklama

Další články

Načítám