Hlavní obsah
Článek

Jen co se modelka Dominika Mesarošová (38) zabouchla do svalnatého přítele Marka, jako by se celá změnila. Vypadá lépe než na začátku své kariéry, sluší jí to tak, že získává celou řadu nových příznivců. A přestože to chvíli vypadalo, že snad svá silikonová ňadra od teď bude držet pod pokličkou, naštěstí to není pravda. Podívejte se na opravdu luxusní nové snímky dívky, která se má za devět měsíců vdávat!

Všimli jste si vůbec, jakou barvu mají její oči? Zájem mužů přitahuje především její hruď. A to přestože není přírodní. Dominika se takhle vyprsila při focení se svou svěřenkyní Lucií Sedláčkovou. „Řekla jsem si, že bych si také měla přidat nové snímky do portfolia. Je hezké, že pomáhám mladým nezkušeným holkám, ale i mně se nové fotky hodí,“ směje se modelína.

Ta se nedávno bála, že otěhotněla, naštěstí se to nakonec nepotvrdilo. A fotky to taky dokazují: tahle dívka není v jiném stavu!

Dominiku v říjnu čeká odlet do Turecka, kde se bude už popáté starat o tlupu mladých slečen, které by se chtěly stát modelkami. A měsíc nato pořádá casting na šestý ročník svého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. „Ráda předávám mladším své zkušenosti,“ uzavírá s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám