Hlavní obsah
Článek

Byla monstrózně obézní, sádlo jí snad teklo i ušima. Pohled na ni byl i pro mnohé otrlé a tolerantní kamarády někdy utrpením. Hvězda druhé řady VyVolených Sandra Sanny Bartošová (30) se ale kvůli zdravotním potížím rozhodla se svou váhou něco dělat. A dole už má šedesát kilogramů!

„Začalo mi strašně haprovat zdraví, měla jsem velké potíže se srdcem. Takže jsem si řekla dost a začala se sebou něco dělat. Hlídám si, co jím, vynechávám pečivo a dávám si pozor, abych do sebe nesoukala nějaký sajrajt,“ řekla Super.cz extrémně pohublá Sandra. Dnes má sto padesát kilogramů, finální váhu vidí někde okolo stovky. Z konfekční velikosti 72 se dokonce dostala už na 52.

„Pracuju jako školitelka ochranky jednoho supermarketu, celý den jsem na nohou. Nějaké špeky mi ještě zůstaly, ale třeba nohy mi velmi zesílily. Uvažuju nad tím, že půjdu k doktorce Cajthamlové. Slyšela jsem, že ani není tak drahá, jak jsem myslela,“ dodala Sanny, která před lety šokovala veřejnost svým veřejným přiznáním lesbické orientace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám