Hlavní obsah
Článek

Její hity Rush, Rush či Straight Up mají pamětníci stále v mysli a Paula Abdul díky nim patří k ikonám hudební scény 80. let. Před téměř 30 lety ovšem nevypadala zdaleka tak atraktivně jako dnes.

Natupírované vlasy a výrazné líčení v souladu s dobovými trendy Paule přidávaly roky navíc, přestože jí na počátku kariéry bylo pouhých 25 let. Její debutové album Forever Young Girl se stalo hudební senzací nejen v rodných Spojených státech, ale také v Evropě, kde hity bývalé roztleskávačky pronikly i do tehdejšího Československa.

Později se u Pauly Abdul objevily problémy s anorexií, kvůli nimž se stáhla do ústraní. Po tvůrčí pauze se však v plné síle vrátila na scénu jako porotkyně, která hodnotila výkony v soutěžích American Idol, X Factor i Dancing with the Stars.

Poslední album s názvem Head over Heels Paula Abdul sice vydala už před 19 lety, ale její jméno mají posluchači stále v povědomí. Na akci Dizzy Feet Foundation Gala zazářila v zelených šatech a vypadala lépe než v počátcích kariéry, přestože nedávno oslavila 52. narozeniny. Na kráse jí neubrala ani dvě krátká nevydařená manželství.

Reklama

Další články

Načítám