Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Bronislav Poloczek (71), který momentálně exceluje na Nově v reprízovaném seriálu Hospoda, je po operaci srdce. Kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům mu lékaři implantovali kardiostimulátor. Poloczka zdraví trápí už pár let,  kvůli vleklým nemocem zhubnul šílených třicet kilogramů.

"Srdíčko už neposlouchalo, tak se mu muselo pomoci," prozradil Poloczek, který se nyní cítí fit. Operace proběhla bez větších problémů. "Jsem po kontrole, dopadla dobře. Kardiostimulátor funguje jak má," dodal pro deník Aha populární herec.

Poloczek se přiznal k problémům se zrakem, prodělal mrtvici a infarkt. Věří, že nyní už se mu budou vážné nemoci nějaké čas vyhýbat. Čeká ho delší rekonvalescence. Odpočívat chce na své chatě.

Herec se objeví v novém filmu již v září, kdy jde do kin Saxana a lexikon kouzel. Poloczek zde hraje astrologa Viga. Film je natočen už několik let, ale na jeho dodělání stále chyběly peníze.

Reklama

Další články

Načítám