Hlavní obsah
Článek

Již dva měsíce uběhly od chvíle, kdy Iveta Bartošová (†48) spáchala sebevraždu skokem pod vlak. Nyní se k redakci Super.cz ale dostaly informace, že přesto kdosi z jejího telefonního čísla kontaktuje ty, s kterými přišla do styku. A zdroje si myslí, že za vším má prsty Josef Rychtář (65).

„Někdo mi z jejího mobilu volal a pak i psal esemesku. Možná se jistý pán domohl výpisu esemesek. Operátor je schopný mu je poslat i s plným zněním zpráv. Jestli si je teď pročítá a zjišťuje, o čem jsme se s Ivetou bavili, nedivím se, že se nyní se mnou snaží zkontaktovat,“ řekl nám jeden z oslovených lidí. Zdaleka nemá být ale jediný.

O tom, že zprávy z mobilu Ivety bude moci kdykoliv doložit, ostatně hovořil už dříve i sám Rychtář. Již tehdy asi měl v plánu, že bude pátrat po tom, s kým si jeho žena dovolila vejít v kontakt a co vůbec s kým řešila.

A protože se ví, že Iveta často komunikovala se svým okolím ve stylu, že s ním nechce být, je možné, že se nyní snaží jakýmsi způsobem zastrašit všechny, kteří by mohli něco vědět, co by mu nemuselo vůbec prospět…

Reklama

Další články

Načítám