Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O provokatérce s věčně uštěpačnými poznámkami Kelly Osbourne (29) nebylo nějaký čas téměř slyšet. V médiích se objevila teprve nedávno, když radikálně změnila účes a poté si nechala na vyholenou polovinu hlavy vytetovat mnohoznačné slůvko Stories (příběhy), což ale zatím neobjasnila. Pouze se omluvila rodičům, že se jim její poslední tetovačka asi nebude zamlouvat, ale že to prostě musela udělat. Má snad něco společného s její novou láskou?

„Nejdřív se začali sledovat na Instagramu. On má obrovskou bradku, což Kelly shledává velmi sexy. Miluje kluky s bradkou! Je hodně zvědavá, jak jí to s ním bude klapat,“ sdělil zdroj od zpěvačky.

Kelly se začátkem roku po rozchodu se snoubencem Matthewem Mosshartem stáhla do ústraní, ale nyní září jako nikdy předtím. Rozkvetla po boku tajemného Rickiho Halla, jenž je prý britským modelem. Románek se zarostlým potetovaným mladíkem v klobouku vytroubila do světa jediným snímkem. Na jejím Instagramu se objevil obrázek, kde se dvojice dotýká jazyky, čímž dala jasně najevo, že o kamarádství tady určitě nepůjde. Navíc k němu dodala: „Chutná skvěle.“

Osbourne vzala svůj nový objev také v pátek do Hyde Parku na akci British Summertime concert, kde vystupoval i její otec Ozzy se svou kapelou Black Sabbath.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám