Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) v posledních měsících neprožívá nejpříjemnější období. Poté, co prý omylem nacouvala do exekutora, který přišel zabavit Řepkovo auto kvůli dluhům, se modelka sesypala a měla už všeho tak akorát po krk.

Není proto divu, že si sbalila svých pár švestek a odletěla na dámskou jízdu do prosluněného Egypta. Manžela nechala doma se synem Markusem a vyrazila relaxovat k moři společně s dcerou Viktorkou a kamarádkami.

Na sociální síti se modelka pochlubila fotkou svých nohou. A to si o sobě sama myslí, že nemá moc co ukazovat. „Tak zrovna nožky nemám jako chloubu, ale potěší,“ reagovala Erbová na pochvalné komentáře pod snímkem.

Uvidíme, zda dovolená pomůže aspoň trošku pročistit manželské vztahy, které byly po nastalých událostech napjaté jako struna. Však také modelka nedávno přiznala, že její vztah s Tomášem Řepkou (50) prochází krizí, kterou nejlépe překonávají vzájemnou odlukou a odpočinkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám