Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celebrity obvykle volí na festivaly pohodlné rozevláté letní modely, aby se mohly bez omezení vlnit do rytmu hudby. To jen Kim Kardashian (43) to opět vzala z trochu jiného soudku. Před stotisícový dav na slavném Bonnaroo Music & Arts Festivalu v Tennessee si vzala zcela průsvitný těsný top. Na odvahu Rihanny sice nedosáhla a jít naostro si netroufla, ale i tak se bylo nač dívat.

Na Kimině sociální síti se objevilo několik snímků z akce, kde byl její muž Kanye West jednou ze sobotních vystupujících hvězd.

Druhý den už ale Kim s Kanyem naskočili do nažehleného rodičovského vlaku a ulicemi New Yorku se procházeli s dcerou North, která ten den měla narozeniny. Novopečení manželé byli spatřeni, jak s malou oslavenkyní odcházejí z manhattanského Dětského muzea. Na uších děvčátka se přitom třpytily nové náušnice. Roční North tak bude od nynějška nosit své první diamanty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám