Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60), která úspěšně bojuje s přibývajícím věkem, se zásadně nevyjadřuje ke svému soukromí. Posledního slovenského přítele před médii úspěšně ututlala. Nyní je prý zase sama. Média jí čas od času ovšem přiklepnou nějakého fešného a výrazně mladšího sportovce.

Před pár dny se Yvetta vydala na benefiční zápas svého kamaráda Tomáše Ujfalušiho do severomoravského Rýmařova. Další kauza, která už si žije svým životem, je na světě. Tentokrát měla Yvetta láskou zahořet k fotbalistovi klubu Bohemians Praha 1905 Radku Šírlovi (33).

„Za poslední dobu už mi bylo přisouzeno tolik mých kamarádů, že se tomu musím smát. Na benefiční akci Tomáše jsem přijela se svou manažerkou a potkala jsem se na ní s několika svými kamarády fotbalisty, kteří jsou také ambasadory La Sophia. Kromě Tomáše tam byli Martin Fenin, Stanislav Vlček, Radek Šírl a Marek Jankulovski,“ svěřila Super.cz Yvetta, která také popřela, že by s Radkem strávila vášnivou noc.

„Z benefice jsem odcházela v devět hodin večer s mou manažerkou Veronikou. Splést si Veroniku s Radkem mohl opravdu jen slepec. Navíc se držím jednoho známého pravidla: Co je v domě, není pro mě. A rozhodně to nebudu měnit,“ řekla nám do telefonu rázně Yvetta, která je momentálně na castinzích La Sophia na Slovensku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám