Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vdaná už je Klára Vytisková za bubeníka Romana Víchu čtyři roky, dítě se ale nedostalo na pořad dne, tedy až doteď. Super.cz jako první vypátral, že zpěvačka čeká svého prvního potomka.

Kláře se její požehnaný stav dařil poměrně dlouho tajit. Nikdo si třeba jejího vyklenutého bříška nevšiml, když se před dvěma měsíci objevila na ochutnávce Prague Fashion Weekendu. „Jsem už v šestém měsíci. Nic jsme neplánovali, nechali jsme tomu volný průběh a ono to přišlo z čista jasna. Jsme šťastní," smála se zpěvačka, když jsme ji požádali, aby nám tuto informaci potvrdila.

Klára patří mezi ty šťastné ženy, které prožívají těhotenství naprosto bez komplikací. „Těhotenství jsem prožívala a prožívám velmi euforicky, je mi krásně už od začátku," říká frontmanka kapely Toxique, která právě pracuje na své první sólové desce. „Cítím se vážně dobře a nevidím důvod, proč bych nepracovala. Ráda bych stihla dokončit album a vydat ho ještě před porodem. Vlastně mám pocit, jako bych měla pod kůží dalšího producenta," říká divoška, která stále koncertuje a pracuje a přizpívá na svůj blog.

Většině žen se během těhotenství mění hlas. Třeba když Bára Basiková čekala svého syna Theodora, tak její hlas nabral na výškách. Jak je na tom Klárka? „Všichni říkají, že to dělá příroda, ženám se zvyšuje hlas v těhotenství, aby poutaly muže. Mně se hlas nezvýšil, mám od přírody hlubší hlas. Zpívá se mi dobře, jen už se nemůžu tak divoce pohybovat na pódiu."

Vytisková si nechala prozradit, jestli čeká chlapečka, nebo holčičku. Tuto informaci si chce nechat ale pro sebe. „Zatím to ví jen moje kámošky. Vzhledem k tomu, že miminko oslovujeme jménem, tak se to stejně brzy proflákne," směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám