Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka mnohonásobného Slavíka Karla Gotta (†80) a moderátorka VIP zpráv Ivana Gottová (48) je dnes pyšnou dvojnásobnou maminkou roztomilých dcer, které hrají v muzikálu.

Na veřejnosti už dnes Gottova manželka působí distingovaným dojmem, nešokuje žádnými extravagantními módními výstřelky a dva roky před dovršením čtyřicítky vypadá jako usedlá dáma, jež na první pohled vůbec nepůsobí zábavně. Rodinný život a mateřství někdejší pařmenku, která byla královnou mejdanů, změnily k nepoznání. Dnes se tváří jako by snad ani nevěděla, co je to alkohol.

V minulosti Ivana patřila k ženám, které svou bezprostředností a otevřeností bavily celou společnost. A právě proto okouzlila i milovníka krásných dam Karla Gotta. Pozornost médií si tehdy užívala a neváhala zapózovat. V době, kdy s Gottem začínala chodit, jej i na veřejnosti rozverně neváhala potěšit vášnivými polibky.

Dnes už je všechno jinak. Teď si královna Bertramky od médií udržuje větší odstup a mnohem víc se hlídá. I projevy náklonnosti k našemu nejslavnějšímu zpěvákovi nechává pečlivě schované za zdmi slavné vily.

I tam ostatně pózovala novinářům, kterým se dnes vyhýbá, občas před nimi uteče, jen aby nemusela mluvit na kameru, a pečlivě zvažuje každé slovo, které vypustí z úst. Ten, kdo zná Ivanu Gottovou z posledních let, se může v naší fotogalerii přesvědčit, že to opravdu nebyla žádná ledová královna, ale vášnivá žena, která se nebála své city ke Karlovi dávat spontánně najevo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám