Hlavní obsah
Článek

Herečka Lindsay Lohanová (24) si momentálně odpykává trest za krádež drahého náramku a porušení dřívějšího podmínečného trestu za řízení v opilosti. Její domácí vězení mělo skončit 29. června. Pak měla začít vykonávat 480 hodin veřejně prospěšných prací. Zdá se však, že soud možná ještě rozhodne jinak. Lohanová totiž porušila podmínku trestu tím, že opět pila.

Lindsay tak neprošla testem na alkohol v krvi a musí se znovu dostavit k soudu. Soudkyně Stephanie Sautnerová, která jí určila trest 120 dní ve vězení za krádež drahého šperku a porušení podmínek dřívějšího trestu, rozhodne, jak dál.

Lindsay si trest odnětí svobody směla vykonat ve zkrácené formě doma, protože nespáchala násilný čin a kalifornská vězení jsou přeplněná.

"Kvůli škrtům v rozpočtu a protože jsme vázáni federálním nařízením, které nám přikazuje snížit přeplnění věznic, budou lidé odsouzení za nenásilné a méně závažné činy vykonávat jen dvacet procent svého trestu," potvrdil mluvčí šerifa okresu Los Angeles Steve Whitmore.

Jak uvádí CNN, soudkyně Sautnerová si nejspíše také všimla zpráv, že nepoučitelná výtržnice v domácím vězení pořádá večírky. Nedávno se v novinách například objevila fotografie zachycující veselý mejdan na střeše jejího domu, kde je vidět, jak Lohanová žertuje s přáteli a sedí na klíně neznámému muži.

Také se jí podařilo přivydělat si 25 000 dolarů (cca 425 000 korun) tím, že natočila reklamu pro internetovou aukční síň Beezid.com. Je to pro ni zřejmě jen drobnost, ale hodí se.

Lohanová evidentně domácí vězení nebere moc vážně a tím vlastně zesměšňuje kalifornskou justici. Uvidíme, co na to řekne soud.

Reklama

Další články

Načítám