Hlavní obsah
Článek

Ve svém věku je neuvěřitelně vitální a pořád dokáže překvapovat. Když jsme si na křtu nové desky Hany Zagorové (†75) vyslechli projev kmotry Jiřiny Bohdalové (92), museli jsme zatleskat. Činorodé osmdesátnici se opravdu povedl, takže jsme jí vysekli poklonu.

"Nejprve jsem si řekla Hance o písničky, abych věděla, o čem mluvím, pak jsem přemýšlela a přepisovala, škrtala a dávala slovíčka dohromady, aby to vypadalo. A přiznám, že to nebylo jednoduché," svěřila herečka.

Hanka patří mezi její nejoblíbenější zpěvačky, ovšem na to, aby si v klidu sedla a zaposlouchala se do hudby, čas nemá. "Doma už vůbec ne, leda tak na chalupě, když něco dělám na zahradě. Tam si pouštím své milce, jichž je dost," usmívala se.

Sama už ovšem nezpívá, i když v mládí mívala pěkný hlas. "Já jsem sama nazpívala celou Dámu na kolejích, jen tu nejvyšší notu za mne musela zazpívat operní pěvkyně. Ale to bylo tenkrát, teď mám díky těm pajdulákům, které jsem namlouvala, mimo jiné ve večerníčcích, hlas, že bych mohla zpívat skoro basem," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám