Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Stejně jako zatím není jasné, kdy přesně proběhne poslední rozloučení s popovou princeznou Ivetou Bartošovou (†48), která ukončila svou životní pouť minulý týden skokem pod vlak, není ani jasné, kde nakonec najde místo posledního odpočinku.

Vdovec Josef Rychtář (65), který se nevzdal organizování posledního rozloučení a pohádal se s nejbližší rodinou zpěvačky, jako jednu z možností uvedl hřbitov v Říčanech. Hrob jeho rodiny, který v noci na pátek nechutně poškodil neznámý vandal, už nyní ovšem zřejmě nepřipadá v úvahu. Hrob mu neříká pane. Majitelem je totiž Rychtářův strýc, se kterým se vdovec nestýká.

Ten se navíc vyjádřil, že si ostatky zpěvačky ve svém hrobě nepřeje. „I když je mi jí nesmírně líto, neznali jsme se a já nedopustím, aby ji tam uložil. Josef si může říkat, co chce, ale já mám k tomu hrobu všechny doklady. Já bych ho snad zabil, kdyby ji tam dal,“ svěřil Blesku s tím, že Josef Rychtář dodneška nepochoval ani svého otce, jehož urnu má doma jeho matka.

Nakonec tedy připadají v úvahu dvě místa. Hřbitov v rodném Frenštátě, kde v rodinné hrobce odpočívá zpěvaččin otec Karel, a hřbitov v Uhřiněvsi, ke které měla zpěvačka přeci jen vztah a poslední léta tam žila. Navíc ji tam bude moci chodit Rychtář i se svým fotografem pravidelně oplakávat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám