Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tiskovou konferenci k připravovanému muzikálu Mamma Mia! dorazil jeden z jeho protagonistů ve zbrusu novém světlém obleku. Zpěvák Pavel Vítek se netajil tím, že si jej pořídil inspirován postavou, kterou bude ztvárňovat.

"Samozřejmě se mi vzorem stal hrdina, jehož budu hrát, Harry, kterého ve filmu ztvárnil Colin Firth. Ta móda byla docela fajn, líbí se mi ten lem, asi už u toho zůstanu," mínil Pavel. "V Mamma Mia! je plno zábavy, smíchu a legrace, tak jsem si chtěl to léto letním oblekem přivolat, i když ho v Praze ještě tak úplně nemáme. Ten oblek jsem si koupil i pro štěstí, abych roli opravdu dostal," dodal.

O Pavlovi se ví, že už skoro dvacet let žije s producentem Janisem Sidovským, dokonce se zaregistrovali i na úřadě. Přesto si ale postavu gaye zahraje vůbec poprvé. "Ale i tady je to docela specifické, protože Harry měl románek s Donnou, neví, zda její dcera není také jeho, a myslím, že si až na konci muzikálu uvědomí, že je jeden z těch řeckých kluků docela hezký," smál se zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám