Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Renata Langmannová (37) je čím dál víc žádanou modelkou. A není divu. Vypadá stále lépe a lépe. Okouzluje v Itálii i v Německu, ale přesto si našla čas pro návrhářiku Beatu Rajskou. Nafotila její modely pro zimní sezónu. Chladným fotografie rozhodně nikoho nenechají. Když si Renata nazula vysoké kozačky a roztáhla vypracovaná stehna, pánové byli unešeni.

Modely pro zimní sezónu 2012 se rozhodla Beata Rajská fotit v architektonickém skvostu sedmdesátých let, na Ještědu. Tváří butiku a salonu Beata Rajská se pro novou sezónu stala Renata Langmannová. Ani sama Beata nedoufala, že tak úžasně vyjádří symboliku moderní, aktivní a přitom sofistikované glamour ženy.

Dokonalý vlasový styling a make-up od Ivany Tokárské dotvořil snímky fotografky Petry Ficové. Nová kolekce je z nejjemnějších tkanin - vlny, kašmírů nebo vykuně použitých na šatech, pláštích, kalhotách. Detaily jsou často zdůrazňované tkaninami s vyšívanými korálky. Pro sportovnější typy je potom určená řada z elastické džínoviny lemovaná kůží nebo šaty z nejjemnějších jehněčích usní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám