Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Andrea Verešová (43) prozradila, že její manžel zbožňuje chvíle, kdy myje nádobí nahá, zahalená jen zástěrkou a v podpatcích. "Je to asi sen každého muže. Najít svojí ženu po příchodu domů jen tak v zástěrce při mýtí nádobí. A já se přiznám, že to manželovi občas dopřeji," prozradila Super.cz Verešová.

Modelka, která je známá svoji zálibou v luxusu, prý s domácími pracemi problém nemá. I když mají doma myčku, u dřezu je prakticky denně. "Mytí nádobí mi nevadí. To spíš žehlení, to ráda nemám. Skleničky třeba do myčky nedávám, ručně myté jsou mnohem lesklejší a nerozbijí se," upřesnila modelka na akci nového mycího prostředku, kterého se stala tváří.

"Jsem překvapená, že spousta lidí si mě u mytí nádobí neumí představit. Každý mě má spojenou spíš s brilianty. Ale já jsem domácí typ, miluju vaření. Mám manžela a dvě děti a velmi mě baví o ně pečovat. O víkendu mi dá ale mytí pekáčů docela zabrat," dodala s úsměvem krásná Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám