Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51) po čtyřicítce vypilovala postavu k dokonalosti a její tělesná schránka je pro režiséry stejným kladem jako její herectví.

Zkušenosti s tím, co Schneiderová umí na jevišti ukázat, má i autor hry Hovory o štěstí mezi čtyřma očima, která zatím na svou premiéru čeká (bude na začátku července), ale už se zkouší. Uvede ji Divadlo Studio DVA v rámci Metropolitního léta hereckých osobností. Sekundovat herečce budou Filip Blažek, Kryštof Hádek, Roman Štabrňák, Michal Slaný - všichni stálice zmíněné divadelní scény - a nově Marika Šoposká.

Šestice pár týdnů nazpět nastoupila před objektiv fotografky a hlavně dámy, jak už to tak chodí, vypadají na výsledu krásně. Šoposká (24) možná trochu starší, než je, což není ke škodě věci, protože zvlášť když promluví, tak působí jako holčička a to se do hry o sexu a vztahových problémech příliš nehodí, a Schneiderová, která kvete po boku přítele Davida Císaře, již tradičně dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám