Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exmilenec Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura (49) se znovu zamiloval. Kamarádství s bývalou modelkou Vlaďkou Šulekovou, která Macuru zkontaktovala, aby mu coby kdysi týraná žena pomohla s projektem jeho azylových chaloupek, nakonec přerostlo v lásku.

Vlaďka chodí s Macurou už tři měsíce. Bydlí střídavě u něj a u maminky, o kterou se stará v Plzni.

Bývalá fotomodelka může na exmilenci Ivety Bartošové (†48) oči nechat a všude ho doprovází. Nechyběla ani u soudu s Rychtářem, který se minulý týden zodpovídal z napadení exmanželky a nedovoleného vniknutí do Macurova domku. Tam ji ale Josef Rychtář (65) počastoval urážkami, což si Macura nenechal líbit.

„Minulý týden v pondělí se stal incident, že se bohužel pan Rychtář neudržel a bezdůvodně urážel a pošpinil čest paní Vlaďky, takže jsme na policii podali trestní oznámení za pomluvu a urážku na cti. Proti těmto lidem a urážkám je nutno takto postupovat, takže nám nic jiného, než podat trestní oznámení, opravdu nezbývá,“ řekl Super.cz Macura, který svou novou přítelkyni bude bránit stůj co stůj.

Bojovník proti domácímu násilí má ve svém domě 11 garsonek, které pronajímá. Že se nyní zajímá o týrané ženy, prý vzniklo náhodou, když se mu jeho nájemnice začaly postupně svěřovat s tím, jak byly týrány svými protějšky. A právě ochranitelské pudy Zdeňka Macury zřejmě stály za tím, že se do něj Vlaďka nakonec zamilovala.

Reklama

Další články

Načítám