Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Sedmiletá Suri Cruise byla v minulosti díky slavným rodičům považována za nejlépe oblékané dítě celého světa. Hollywoodské manželství ovšem krachlo a dětská celebrita si musela odvyknout od luxusu, v němž vyrůstala.

Katie Holmes svou dceru už od narození strojila do značkových oblečků, které její manžel Tom Cruise ochotně sponzoroval. Suri měla šatník bohatší než leckterá slavná modelka a sotva se naučila chodit, neudělala ani krok bez luxusních botiček, jaké si může dovolit opravdu jen málokdo.

Tom Cruise měl sice z předchozího vztahu dvě adoptované děti, ale ty zdaleka nehýčkal tolik jako svou malou princezničku Suri. Její pohádka ovšem skončila rozvodem, po němž připadla do péče matky Katie Holmes, která nemá zdaleka takové příjmy jako její hvězdný exmanžel Tom Cruise. Suri se tak musela uskromnit a vystačit si se stejnou výbavou jako její vrstevníci.

Během procházky po New Yorku se Cruisova dcera objevila v růžových punčocháčích s dírou na koleni. Na tom by nebylo nic zvláštního, protože drobná nehoda se může přihodit každému dítěti. Pozoruhodné je ovšem to, že maminka Katie Holmes během dne stačila změnit outfit, zatímco její dcerka zůstala v oblečení jako ze zásob Armády spásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám