Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a lékárnice Jana Doleželová (42) se poprvé od mediálního rozchodu setkala s miliardářem a propagátorem mnohoženství Karlem Janečkem. Zatímco Doleželová vyrazila na Českou Miss v doprovodu kamarádky, Miss Lucie Smatanové, Janeček si za ruku vedl další kočičku.

Od rozchodu s Doleželovou, které v přímém přenosu v televizi udělal Janeček ostudu roku tím, že veřejně přiznal, že má ještě přítelkyni Markétu, se objevil Janeček na veřejnosti už s několika kráskami. Přítelkyně Markéta, se kterou žije devět let pěkně opečovává krb domova a Janeček si s jejím svolením užívá s jinými.

Když si krásná Doleželová všimla, že kousek od ní stojí právě Janeček s novou kočičkou, raději se klidila z cesty a zamířila do baru v podzemí. O společné foto rozhodně nestála. Janeček do baru dorazil ale krátce po ní. K setkání ale nedošlo a Jana si proutníka Janečka nevšímala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám