Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá manželka kontroverzního politika Miroslava Macka, kterého nachytala při nevěře, se potřetí vdala. Do manželství Jana Blochová Macková vstoupila v luxusním prostředí Martinického paláce na pražských Hradčanech. Novým manželem zámožné podnikatelky je Brit Martyn Peter White. Sňatek se ale málem neuskutečnil!

Svatba měla proběhnout v neděli v poledne, zdržela se ale o tři čtvrtě hodiny. "Nejdříve nebyla na místě překladatelka a pak se zjistilo, že si manželův svědek nevzal pas. Narychlo musel svědčit někdo jiný.  Tak nevím, jestli to nebylo znamení," smála se čerstvá novomanželka, které to neuvěřitelně slušelo.

Tak luxusní svatební hostinu ještě tento týden Super.cz nezažil. A to už proběhly svatby tři. Párty, na níž se objevila velká část české politické i umělecké scény, zahájila cikánská muzika. Probíhala v několika patrech paláce a nakonec se umoudřilo i deštivé počasí.

Super.cz přinese videoreportáž z večírku již v pondělí dopoledne.

Reklama

Další články

Načítám