Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že místo na klasickou svatební cestu zamířila Lucie Vondráčková (44) s novomanželem Tomášem Plekancem (41) na předávání cen Zlatá hokejka do Karlových varů, se vyplatilo. Neodjedou s prázdnou. Tomáš byl vyhlášen jako druhý nejlepší hokejista sezóny 2010 - 2011! Novopečená paní Plekancová hrdě tleskala z hlediště.

Lucce to v grandhotelu Pupp, kde strávila svatební noc, slušelo snad víc než na svatbě. V blankytně modrých šatech na ramínka empírového střehu jen zářila. Její manžel na pódiu konečně pronesl své dojmy ze svatby. "Tak jaké to bylo,když jste do toho praštil," zeptala se ho moderátorka Iva Kubelková. "Hezký," odpověděl krátce, ale o to více mu zářilo štěstí z očí.

Hned jak si cenu odnesl, první pusu dostala jeho žena Lucie, s níž se po celou dobu přímého přenosu drželi za ruce. První místo v anketě získal již po desáté Jaromír Jágr, jehož doprovázela přítelkyně Inna Puhajková. Třetí byl jeho kolega z Omsku Roman Červenka, který měl také po boku modelku, Českou Miss World veroniku Machovou.

Plekanec si pochvaloval, jak se jim podařilo svatbu téměř utajit. "Podařilo se nám ji ututlat i díky skvělým lidem, kteří nám pomáhali s organizací. My hlavně chtěli, aby svatba byla pro nás, pro rodinu.A to se nám povedlo," řekl deníku Sport. Opravdovou svatební cestu prý zatím neplánují. "Ještě uvidíme. Přecejen musím začít trénovat na novou sezónu, čtyři týdny jsem toho teď moc nedělal. A Lucka taky musí pracovat," dodal. Dotaz na dohady o očekáváném miminku ale odbyl.

Reklama

Další články

Načítám