Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Hugh Jackman na své práci miluje fakt, že může okouzlovat svým půvabem milióny lidí po celém světě. Australský rodák si dost věří a tvrdí, že je nesmírně okouzlujícím mužem. Dojem udělal na ženy i muže rolí vlkodlaka Wolverina, kvůli němuž nabral rozhodně nebývale okouzlující hromadu svalů.

„Jsem herec, dokážu zahrát půvab. Jsem velmi okouzlující! Miluju to, co dělám. Jsem nejšťastnější, když můžu hrát, protože je pak jednodušší okouzlit lidi,“ svěřil Hugh v rozhovoru pro Bang Showbiz přímo na londýnském náměstí Leicester.

Jackman má s manželkou Deborrou-Lee Furness dvě adoptivní děti, třináctiletého Oscara a osmiletou Avu. Manželství je podle některých zdrojů z Hollywoodu prý jen zástěrkou faktu, že je Jackman gay. Pokud by se však k orientaci přiznal, v Hollywoodu by skončil.

„Nevěřím na štěstí. Doufám, že každá žena na světě může říct, že její manžel je okouzlující. Já si myslím, že můj je velmi půvabný. Ale já ráda věci sdílím. A tak ho ráda sdílím s celým světem,“ uvedla ke svému manželovi Furness.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám