Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) je sice podle kalendáře o několik let starší než její partner Patrik Vrbovský (47), její biologický věk bude ale minimálně o deset let nižší. Pro někoho by nebylo vůbec jednoduché držet krok s touto nadšenou vyznavačkou zdravého životního stylu, známý rapper to vzal ale za správný konec a svou vytrénovanou partnerkou se inspiroval.

Na své postavě začal makat už v létě roku 2012. Postupem času se z něj ale vytratilo odhodlání, které jeho přítelkyni rozhodně nechybí, a ve cvičení polevil. Teď se ale do fitka opět vrací s plným nasazením. „Patrik se teď se ještě víc zabejčil, protože předtím to nedotáhl do vysněného konce,“ promluvila o snažení svého přítele Dara.

Popová diva si svého přítele pamatuje, ještě když měl podstatně větší bříško a o jednu bradu víc. „Pravdou je, že od doby, co porotcoval SuperStar, udělal velký pokrok. Tím, že kdysi závodně vesloval, má super základ, dobré rozložení svalů, široká záda. Stačí se jen pořádně zakousnout,“ říká popová diva.

Rytmus to myslí se cvičením opravdu vážně a pravidelně na sociální síti sdílí aktuální fotky přímo z tréninku, kde popisuje aktuální váhu. Do konce dubna se prý chce zbavit šesti až osmi kil tuku. S takovým tempem se dá předpokládat, že v létě bude z Dary a Patrika pan a paní Úžasňákovi.

Reklama

Další články

Načítám