Hlavní obsah
Článek

Platonická láska k popovým hvězdám může mít pozitivní vliv na dospívající mládež. Těžkotonážní Bryanna Debinder (20) pochopila, že se svou nadváhou Justina Biebera (20) nejspíš neohromí.

Dobře živená Američanka si stejně jako dívky jejího věku vyzdobila pokojíček plakáty kanadského idolu a každou noc usínala s nadějí, že jednou bude jeho vyvolenou. Bieber ovšem nemá o dívky nouzi a nutno uznat, že se kolem něj motají atraktivnější kousky než 120kilová boubelka.

Když bylo Bryanně 15 let, uviděla Justina v televizi a zcela mu propadla. Společně se stejně poblázněnými kamarádkami začala navštěvovat jeho koncerty a vyvrcholením její snahy byl okamžik, kdy se se svým idolem zvěčnila na fotce. Když si poté ovšem snímek prohlédla, bylo jí do breku. Vedle drobounkého zpěváka totiž vynikly její tělesné nedostatky a Bryanna pochopila, že její tuková zásoba není příliš sexy.

Fanatická fanynka tak na sobě začala dřít s nadějí, že bude vypadat podobně jako štíhlé tanečnice, které Biebera doprovázejí při jeho vystoupeních. Dnes je o 50 kilogramů lehčí a věří, že Justin její snahu ocení. Ten mám ovšem v poslední době jiné starosti, a pokud se zrovna na policii nezpovídá z výtržnictví, udobřuje se se svou bývalkou Selenou Gomez. Ta je při vší úctě k odtučňovací kúře Bryanny pro naivní dívku stále silnou konkurencí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám