Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reklamou na moderní emancipovanou ženu, která bez ztráty kytičky zvládá spoustu věcí najednou, může být Ivanka Trump (32). Každý den dokazuje, jak ‚jednoduše‘ lze skloubit podnikání s mateřstvím, a navíc u toho být stále dokonale krásná.

Jako viceprezidentka ve společnosti The Trump Organization založené jejím otcem Donaldem Trumpem, ředitelka klenotnictví Trump Fine Jewelry a majitelka značky Ivanka Trump Lifestyle, jež zahrnuje vlastní kolekce parfémů, bot, kabelek, oblečení pro volný čas a brýlí, má Ivanka skutečně napilno. Do toho se pravidelně účastní společenských akcí. Jako například v úterý, kdy se stala ozdobou párty Cadillac Championships Opening Drive na Hyde Beach v Miami. Na té se objevili i její otec a bratr Donald Trump mladší.

Trump se stala podruhé maminkou loni v říjnu, kdy manželovi Jaredu Kushnerovi, kvůli kterému v minulosti konvertovala k judaismu, porodila syna Josepha Fredericka. Dvojice má ještě dvouapůlletou dceru Arabellu Rose.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám