Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá rodačka z Londýna Stacey Solomon, která na sebe poprvé upozornila během šesté řady britského X Factoru v roce 2009, si zakládá na svém bělostném chrupu. Na tom by jistě nebylo nic pozoruhodného, kdyby však věděla, kde končí únosná mez.

Její současný zjev možná připomene příznivcům seriálu Přátelé díl, v němž nechá Ross (David Schwimmer) působit gel na vybělení zubů příliš dlouho a jeho fosforeskující úsměv pak vyděsí jeho partnerku i ve tmě.

S podobně zářivými zoubky se Solomon objevila i jako nově zvolená tvář internetového obchodu s módou na jeho londýnské akci.

V X Factoru sice tato zpěvačka skončila jako třetí, ale i přesto se dokázala prosadit. Později upoutala i svou úspěšnou účastí v hvězdné reality show I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!, kde zvítězila a získala přezdívku ‚královna džungle‘.

Stacey je dvojnásobnou maminkou. Prvního syna Zacharyho počala jako sedmnáctiletá se svým tehdejším přítelem Deanem. Od roku 2009 chodí s Aaronem Barhamem, s nímž má dalšího syna Leightona.

Reklama

Další články

Načítám