Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Libuše Švormová (78), jejímž hlasem mluvila legendární Angelika, je novou posilou seriálu Cesty domů.

Švormová si zahraje tetu největšího záporáka primáckého seriálu - mafiána Záviše (Ivan Jiřík). A hned na úvod si pro Švormovou alias tetu Ester Konůpkovou tvůrci seriálu připravili napínavou scénu.

V domě Ester si totiž hodlá pronajmout ordinaci Veronika (Jana Janěková ml.). Ester ale před jejíma očima zkolabuje a málem zemře! Švormová se tak hned na úvod bála, že je to pro ni první a zároveň poslední seriálová scéna. Režisér Jiří Adamec ji ale zemřít nenechal a herečka je nadšená, že milou a pozitivní postavu bude ztvárňovat i nadále.

„Semetrik už jsem se v životě nahrála dost, tak doufám, že Ester její kladná povaha vydrží. Nevím, kam tato postava směřuje, jenom pevně doufám, že ji scenáristé nenechají umřít. Já totiž před kamerou a na divadle strašně nerada umírám. Přála bych si proto, kdyby Ester scenáristé chtěli nechat odejít, aby ji raději odeslali na nějakou dlouhou dovolenou k moři,“ směje se herečka, jež si pochvaluje spolupráci s mladšími herci.

„S Janou Janěkovou mladší ani s Ivanem Jiříkem jsem se před kamerou ani na divadle zatím ještě nepotkala. S Janou se mi pěkně hraje vztah, že právě jí Ester tolik důvěřuje a přeje si, aby zrovna s ní udělal její synovec štěstí. On ani pan Jiřík nevypadá zatím jako velký gauner. Spolupráce s oběma se mi moc zamlouvá,“ pochvaluje si herečka.

Reklama

Další články

Načítám