Hlavní obsah
Článek

S Ivetou Bartošovou to v posledních týdnech vypadalo bledě a od bolestivé operace zubů zůstávala uzavřená ve své pevnosti v Uhříněvsi. Zpěvačka ale naštěstí překonala krátkodobou krizi a opět ukázala, že je talentovaná a především zamilovaná.

Nepravidelné Ivetino turné pokračovalo v pátek v Karlových Varech komorním vystoupením, které se neslo v duchu svátku všech zamilovaných. Bartošová by se měla stát patronkou tohoto dne namísto sv. Valentýna, protože její láska k manželovi Josefu Rychtářovi je opravdu nepřehlédnutelná.

Iveta se rozhodla skloubit pracovní povinnosti s manželskými a vyrazila do západočeských lázní, které má v poslední době v oblibě stejně jako ruská smetánka. Už v prosinci zde slavila úspěch svým koncertem a zdejší publikum si nejspíš vynutilo přídavek.

Bartošová si však udělala čas i na ryze soukromé aktivity. S manželem si užila romantickou procházku po lázeňské kolonádě plnou zamilovaných polibků a vyvrcholením krásného dne byla sklenka sektu, což pro abstinující Ivetu představuje příjemné zpestření.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám