Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a hvězda reality show Robin Hood Petra Slaninová čeká miminko. S radostnou novinou se svěřila svým přátelům na sociální síti až nyní, kdy je v pátém měsíci těhotenství. "První týden v červenci by nás mělo být o jednoho víc," pochlubila se Slaninová.

Petra se proslavila v reality show Robin Hood hlavně tím, že slíbila Gábině Osvaldové, že pokud ji pustí do finále, zhubne 30 kilo. Svůj slib ale nesplnila. To ji však teď, kdy ji vzhledem k požehnanému stavu naopak čeká radostné přibírání, už vůbec netrápí.

Slaninová, která začínala ve skupině Koule, čeká miminko se svým přítelem Petrem Cihelkou. Pohlaví miminka zatím neprozradili. <span>"Doma budu já, dvě psí holky Kittynka a Mambička, a občas Péťova dcera Kristýnka, takže ať to bude, jak bude, převahu budou mít holky. A když do toho přijedou ještě babičky, tak se z toho Péťa zblázní," dodala s úsměvem Slaninová.</span>

Reklama

Další články

Načítám