Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (44) už asi neví, co roupama dělat. Teprve za týden ji čeká další lékařská prohlídka, která má zjistit, zda jí po dvou těžkých operacích začalo správně srůstat koleno. Přesto si vyrazila na večírek ve střevíčkách na vysokém podpatku! "Když to unesou svaly, prý to nevadí. Boty na podpatku mám dnes poprvé," řekla Super.cz.

Lejla se přitom nastrojila do tak dlouhých šatů, že botky stejně nebyly, na rozdíl od výrazných berlí, ani vidět. Sama na ně naopak pyšně upozornila. "Koleno už asi nebudu mít nikdy v pořádku. Při poslední operaci dokonce hrozilo, že budu mít umělý kloub. To proto, že mi lékaři zjistili dost pokročilou osteoporózu. Ta ale už snad byla zažehnána," svěřila Lejla na večírku v hotelu Hilton, jehož hlavním motivem bylo představení největší bábovky v Česku.

Další kontrola má rozhodnout, zda bude muset Abbasová absolvovat ještě jednu operaci. "Ta operace by ale stejně byla až za rok," upřesnila moderátorka, která se přes zdravotní potíže chystá v polovině července do Keni kvůli práci pro nadaci Asante Kenya, pro kterou dostávala na party šek. "Na chatě taky chodím o berlích po louce. Afrika není až tak odlišná," tvrdí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám