Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Lenka Vlasáková není z těch dam, které by poskytovaly rozhovory jako na běžícím pásu. Výjimku udělala na oslavě 250. dne natáčení seriálu Cesty domů, v němž účinkuje už rok a půl. Natáčení ji prý pořád baví, nebere ho jako kolbenku, ale pestrou hereckou práci.

Zatímco ona je v soukromém životě stálá, její seriálová postava má život pestřejší. "Mám už třetího partnera, dva předchozí skončili ve vězení," vypočítala. Tím si ovšem sama naběhla na otázku, zda se nebojí, že tak skončí i její skutečný manžel, herec Jan Dolanský.

Ten je totiž spolu s kolegou Davidem Matáskem zapletený do kauzy, kdy si pořídili řidičáky na silné motorky bez toho, aby absolvovali regulérní autoškolu. Podle médií jim hrozí dokonce až dva roky vězení. I když je tento maximální trest nepravděpodobný, Lenka se k tomu raději vyjadřovat nechtěla.

Dotaz přešla a více už se rozpovídala o tom, jak doma oslavují. Neřekli bychom to do ní, ale je zdatnou pekařkou. "Mám čtyři děti a peču jim dorty podle přání. Třeba patrové nebo v různých tvarech jako pirátská truhla, ta byla asi nejtěžší, nebo auto," svěřila.

Sama sladkosti také velmi ráda jí, ač na to její postava rozhodně nevypadá. "Moje dieta jsou právě moje děti. Kdo bude mít čtyři, určitě také nepřibere," doporučila herečka svůj recept na udržení štíhlé postavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám