Hlavní obsah
Článek

Tak tohle nikdo nečekal. Na premiéře nového filmu pro děti Lego Movie se nečekaně objevil režisér Jaroslav Brabec s dcerou Aničkou. Tu má s manželkou oscarového režiséra Jiřího Menzela Olgou Menzelovou (46).

I když půvabná blondýnka opakuje, že má s bývalým přítelem Brabcem, se kterým si odskočila během manželství s Menzelem, skvělý vztah, samotného s dcerou jsme ho doposud neviděli. Na premiéře Lega bylo jasné, že mají láskyplný vztah. Před začátkem filmu se neustále smáli, hráli si a malá Anička Brabce oslovovala tati.

Že je v trojúhelníku Menzel, Menzelová a Brabec všechno v nejlepším pořádku, se ukázalo již v prosinci, kdy se všichni tři objevili na křtu Menzelovy knihy pamětí Rozmarná léta. A nechyběla samozřejmě malá Anička.

Malá Anička byla z filmu Lego nadšená. Je o osudech Emmeta, mini-figurky Lego. Emmet je omylem považován za nejvýjimečnější osobu, jediný může zachránit svět. Je odveden do společenstva cizinců, kteří se vydali na velkolepou výpravu proti zlému tyranovi. Emmet je na takovou cestu nepřipraven a přicházejí neuvěřitelně vtipné situace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám