Hlavní obsah
Článek

Těhotná herečka Tori Spelling (38) alias Dona ze seriálu Beverly Hills měla vážnou nehodu! Svým obřím autem zdemolovala zděnou hradbu školky, do níž vezla své dvě děti.

K bouračce prý došlo, když se Tori snažila ujet fotografovi, který ji ve svém autě pronásledoval. Herečka naštěstí vyvázla jen s šokem, její děti Liam (4) a Stella (2) jsou v pořádku.

„Pronásledoval mě paparazzi, když jsem jela s dětmi do školky,“ svěřila se herečka svým fanouškům na sociální síti Twitter. „Chtěla jsem mu ujet a měla jsem opravdu vážnou nehodu. Zbořila jsem celou zeď u školy,“ napsala.

„On pak vystoupil a pořád se snažil fotit. Deset maminek se ho snažilo odehnat. Kam až to zajde? Bude někdo muset zemřít, aby paparazzi přestali?“ ptala se rozzlobená Tori. „Teď jdu k doktorovi, aby zkontroloval mé děťátko. Myslím ale, že je to jen šok,“ uvedla těhotná herečka.

Nehoda, jak ji seriálová Dona popsala, nápadně připomíná havárii, při níž v roce 1997 v Paříži zahynula princezna Diana. Jen následky jsou nesrovnatelně menší.

Jenže fotograf, který Tori sledoval, přišel s úplně jinou verzí: Herečka vůbec netušila, že ji někdo sleduje a nehoda se odehrála, když se neobratně snažila vycouvat z parkoviště. Poté, co zadkem svého cadillacu zbořila zeď, si seběhnuvší lidé fotografa všimli a herečce o něm řekli. Jeho verzi nasvědčuje to, že Tori do zdi nabourala při couvání.

Tori, která teď s manželem Danem McDermott čeká třetí dítě, se už dříve svěřila, že si nepřejí vědět, zda to bude chlapeček nebo holčička. Chtějí se nechat překvapit. Nedávno ukázala na pláži své těhotenské bříško.

„Pánbůh nás už obdařil klukem i holkou, tentokrát jsme se rozhodli jít tradiční cestou a nezjišťovat pohlaví,“ řekla herečka magazínu People.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám