Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už rok sledujeme, jak se vyvíjí vztah půvabné muzikálové herečky Míši Doubravové, kterou můžeme pravidelně vídat v seriálu Ulice, a jejího partnera Romana Tomeše, který zase hraje v Doktorech z Počátků. Vyprávěli také o tom, že se chystají si společně pořídit domeček.

Protože se nedávno stěhovali, zajímalo nás, zda už do svého vysněného domku. "To ještě ne, stěhovali jsme se z centra na Letnou, kvůli našim pejskům, aby se mohli vyběhat ve Stromovce," vysvětlovala Míša. A důvod je ještě jeden. Nájemné.

"Abychom na ten dům jednou měli, musíme i trochu šetřit. A tady nás to vyjde o sedm tisíc měsíčně levněji, což je docela znát," přiznala Míša s tím, že dům bude muset ještě počkat.

Momentálně se Míša s Romanem připravují na obnovenou premiéru muzikálu Rent, který už hráli v létě, jen se přesunul do divadla Kalich. Hrají v něm milence, takže nám připadalo, že jelikož už ho jednou nastudovali a párem jsou stále i v životě, bude to hodně jednoduché. Prý se ale mýlíme.

"Navíc se bude Rent nastudovávat i v českém překladu, i když pro jarní představení ještě ne, a to je mnohem těžší na zpívání. V angličtině se totiž zpívá mnohem jednodušeji," prozradila nám Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám