Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

VyVolelé Pavlína Zochová a Mirka Sokolová, které díky reality show přiznaly rodině svůj vztah, si dle svých vlastních slov pomalu zvykají na běžný život. O tom, že ale fanouškům populárního pořadu obě sympaťačky chybí, svědčí neutuchající zájem o jejich osoby. „Lidé nám píší a posílají vzkazy stále, i když jsme už dávno opustily televizní obrazovky. I právě proto jsme se rozhodly zúčastnit se setkání s nimi a myslely jsme přitom i na dobrou věc,“ říká finalistka soutěže Pavlína Zochová.

Právě na celodenní akci, která proběhne již tuto sobotu v pražském kině Lucerna za účasti obou dívek i vítěze soutěže Vladka Dobrovodského, bude vydražena jedna ze série fotografií. Super.cz přináší její ukázku. Výtěžek z dražby poputuje na konto Nadace Terezy Maxové.

„Máme velký soucit s opuštěnými dětmi, rády bychom aspoň touto cestou přispěly ke zkvalitnění jejich života,“ vysvětluje společné gesto Mirka Sokolová. Mirka s Pavlínou se kromě setkání s fanoušky chystají také i na nedělní koncert Marcely Březinové a Renaty Drössler do divadla Semafor.

"Studovala jsem zpěv, takže hudba a koncerty, to je moje. Moc se těším na zajímavé propojení soulu a šansonu, bude to zážitek,“ uzavírá vystudovaná operní pěvkyně Pavlína Zochová.

Reklama

Další články

Načítám