Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Jessica Biel (29) se podle médií oklepala z nedávného rozchodu s Justinem Timberlakem (30) velice rychle. V souvislosti s ní se nyní mluví o romanci s hercem a hollywoodským krasavcem Gerardem Butlerem (41) a zároveň také o jejím zalíbení v dalším hereckém kolegovi a známém proutníkovi Colinu Farrellovi (35), se kterým v současnosti natáčí remake filmu Total Recall.

Náklonosti Jessicy k Gerardovi si všimli novináři již dříve, ale herečka uvedla, že jsou pouze přáteli. Minulý týden však byli viděni, jak spolu vyrazili na romantický výlet podél pobřeží Tichého oceánu na Butlerově motocyklu Harley Davidson. Dvojice se k sobě těsně tiskla, ale bližší kontakt či polibek před přítomnými fotografy nepředvedla.

Oba dva mají přitom za sebou již několik vztahů se známými osobnostmi. Biel dříve randila s hercem Edwardem Nortonem. Nedávno se zpěvákem Justinem Timberlakem, s nímž se rozešla v březnu. Butler pak chodil například s Jennifer Aniston.

Jessica však o svém soukromí mlží. V poslední době jí údajně učaroval irský fešák a dvojnásobný otec Colin Farrell. Dvojice se prý párkrát sešla i po natáčení. Jessice se na něm údajně líbí především jeho irský akcent. O nic víc než přátelství ale podle jejich slov opět nejde. Hereččina kamarádka uvedla, že je pro ni Farrell spíš dobrým odreagováním.

Nechme se překvapit, který z mužů nakonec uloví srdce krásné americké modelky a herečky. Jessica je u nás známá například ze seriálu Sedmé nebe.

Související témata:
Harley-Davidson

Reklama

Další články

Načítám